AVAA ALUEEN POHJAKARTTA
IPANAHIPPOJEN OHJELMA Ipanahipoissa riittää nähtävää ja koettavaa Turun Messukeskuksessa klo 9-17. Tapahtuman ohjelma on suunnattu 0-10-vuotiaille lapsille. Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan tammikuussa 2017.
IPANALAVASUOMI 100-LAVA
10.00
Mimi ja Kuku
Tulkattu viittomakielelle
10.30
Aurinkobaletti - Kaunotar ja peto
Tulkattu viittomakielelle
10.45
Liikunnallinen lähtölaukaus
11.00
Talvinen Muumishow
AAC-tulkkaus ja tukiviittomat
11.15
Jännittävää jumppaa
11.30
Kikattava Kakkiainen - lasten disco
11.45
Sporttista säpinää
12.00
Ruisku ja Kalle
Tulkattu viittomakielelle
12.15
Pomppuja ja pelleilyä
12.30
Ville Viking
Tulkattu viittomakielelle
12.45
Tarinajänis
13.00
Taikuri Samir
Tulkattu viittomakielelle
13.15
Todellista taiturointia
13.30
Mimi ja Kuku
Tulkattu viittomakielelle
13.45
Vaikuttavaa voimistelua
14.00
Kirkonrotat
Tulkattu viittomakielelle
14.15
Upeaa urheilua
14.30
Ville Viking
Tulkattu viittomakielelle
14.45
Loistavaa liikettä
15.00
Ruisku ja Kalle
Tulkattu viittomakielelle
15.15
Rikupelle riemastuttaa
15.30
Talvinen Muumishow
AAC-tulkkaus ja tukiviittomat
15.45
Tarinajänis
16.00
Taikuri Samir
Tulkattu viittomakielelle
16.30
Kikattava Kakkiainen - lasten disco

SUOMI 100-LAVA

10.45 - 15.45 välillä Suomi 100-lavalla ohjelmaa aina 30 minuutin välein. Mukana muun muassa joukkuevoimistelua, kilpa- aerobicia, Tarinajänis ja Riku-pelle. Esiintymässä Turun Urheiluliitto, Raision Jumpparit ja Turun Naisvoimistelijat sekä Rikupelle ja Aura of Puppets.

TULKKAUS

Tulkkaus Trilog vastaa Ipanalavan esitysten tulkkauksesta. Kaikki esitykset on tulkattu viittomakielelle, lukuunottamatta Talvinen Muumishow-esitystä jossa käytössä on AAC-tulkkaus ja tukiviittomat.

IPANAHIPAT TÄYNNÄ MONIPUOLISTA OHJELMAA

Ipanahipoissa yhdistyy kiireetön yhdessäolo, hauska tekeminen, uudet kokemukset ja huikeat elämykset. Festari tarjoaa lapsille ja heidän perheilleen liikuntaa ja seikkailua, taide-, askartelu- sekä kädentaidon työpajoja, teatteria, musiikkia, tanssia ja muuta mukavaa tekemistä sekä mielenkiintoista nähtävää. Ipanahippojen yhteydessä on mahdollista päästä lisäksi shoppailemaan, sillä tapahtumassa on mukana erilaisia myyntipisteitä lastenvaatteista lapsiperheille tarpeellisiin tavaroihin.

Ohjelmaa, tekemistä ja kokemista on tarjolla seuraaville ikäryhmille:

  • alle 1 -vuotiaat
  • 1-5 -vuotiaat
  • 6-10 -vuotiaat

Ipanahipat Turun Messukeskuksessa la 28.1. klo 9-17

*Ipanahipat pidättää oikeuden ohjelman ja aikataulun muutoksiin.

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Superpark

Tervetuloa Ipanahipat tapahtumaan testaamaan SuperParkin hauskaa SuperStepperiä!

SuperPark Turku on koko perheen sisäaktiviteettipuisto. Meiltä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – joka päivä säällä kuin säällä. Seikkaile, kiipeile, laske liukumäkiä ja temppuile trampoliineilla. Skeittaa ja scoottaa Freestyle Hallissa ja kokeile eri lajeja Game Arenalla. SuperPark Turku sijaitsee Holiday Club Caribian kanssa saman katon alla ja on avoinna joka päivä 11-20.

www.superpark.fi

Valio Oy

Valio Onni täyttää 5-vuotta! Perheen pienimmät pääsevät synttäreiden kunniaksi Onnin synttäreille onkimaan palkintoja. Vanhemmille tarjolla valiolaisia vinkkejä ja tietoa mm. Lastenannos uutiskirjeestä.

Haltian

Lapsi, joka ei tee virheitä, ei luultavasti kokeillut mitään uutta. Snowfox Paikannuspuhelimella näet missä lapsesi seikkailee ja tavoitat hänet aina soittamalla. Snowfox on paikannuslaite sekä ensipuhelin pienille lapsille.

Dr. Oetker

Tule osastollemme juhlimaan Paula lehmän synttäreitä! Pääset tapaamaan ihanan Paula-lehmän ja askartelemaan itsellesi oman Paula-naamarin.

Touhula Liikuntapäiväkoti

Touhulassa liikutaan enemmän. Touhulan pisteellä lapset pääsevät testaamaan aktiviteettirataa.

Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen talossa Sastamalan Vammalassa sijaitseva Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin perustuva elämyksellinen ja toiminnallinen näyttely kutsuu sukeltamaan satuun!

www.herrahakkaraisentalo.net

Finlayson

Finlaysonin tuotteissa elää vuonna 1820 alkanut pehmeän laadun perinne. Finlayson tuo pehmeyttä koteihin ja julkisiin tiloihin Finlayson-tekstiileillä. Ipanahipoissa Finlaysonin pisteellä on karneevaaliteemalla toteutettu photo booth eli kuvauspiste jossa tunnelman voi ikuistaa omalla puhelimella tai kameralla.

HelpBOX

Onko lelujen ja Legojen siivous Teillä ongelma? HelpBOX ratkaisee sen kolmella liikkellä! Patentoidun rakenteen ansiosta lelujen siivous ei ole enää ongelma. Pasi Leskinen esittelee ja myy keksintöänsä nyt Ipanahipoissa

Lasten Dino

Lasten Dino on viihtyisä ja valoisa kirppis Raisiossa, jossa on naisillekin oma osastonsa. Meiltä löydät lasten leikkipaikan lisäksi mm. imetyshuoneen sekä ihanan kahvilan. Tule, viihdy ja ihastu!
 
Ipanahipoissa olemme yhteisellä osastolla Vadelmatarhan kanssa. Lapsille on tarjolla väritysnurkkaus, ja jaamme xylitol-pastilleja. Lisäksi pisteellämme on kotimaisia lähi -ja luomutuotteita mukaan ostettavaksi ja järjestämme arvontoja.

Vadelmatarha

Vadelmatarha on valloittava kirppistaivas, viihtyisä taukotupa ja iloinen tapahtumakeskus Turussa. Myymälästämme löydät myös lähi- & luomupuodin, kahvilan sekä lastenjuhlat.
 
Ipanahipoissa olemme yhteisellä osastolla Lasten Dinon kanssa. Lapsille on tarjolla väritysnurkkaus, ja jaamme xylitol-pastilleja. Lisäksi pisteellämme on kotimaisia lähi -ja luomutuotteita mukaan ostettavaksi ja järjestämme arvontoja.

Turun Naisvoimistelijat

Turun Naisvoimistelijat on yksi Suomen suurimmista ja Turun vanhimmista urheiluseuroista. Tarjoamme laajan kattauksen harrasteliikuntaa kaikenikäisille, aina vauvasta vaariin. Harrasteliikunnan lisäksi TNV:ltä löytyy kilpavalmennusta.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän askartelupisteellä voit kohdata Kirkonrotat Tildan & Huldan. Toiminnasta kertomassa myös varhaiskasvatuksen työntekijät päiväkerho-, perhetyö ja iltapäivätoiminnasta.

Merikratos

Suomen seuraavat 100 vuotta ovat jo työn alla. Tulevaisuutta ei rakenneta ilman aitoa välittämistä ja vastuunkantoa. Kotimainen Merikratos ja Hyvän Vanhemmuuden Verkkokauppa ovat tukena lapsiperheiden solmukohdissa

Hiekkakakku

Hiekkakakku valmistaa hilpeitä ekohelyjä kierrätyspaperista ja erilaisista luonnonmateriaaleista. Älä tule paha kakku -tule hyvä kakku!

Ullekas

Tervetuloa iloiseen ja värikkääseen Ullekas-maailmaan. Ullekas-tuotteet ovat käsityönä tehtyjä uniikkeja lasten ja aikuisten pipoja, pehmoeläimiä, heijastavia tuotteita sekä pussukoita ja kasseja.

Kuvatuuli

Kuvatuulin pisteellä on toiminnallinen valokuvauspiste. Ammattivalokuvaajan kuvista on mahdollista tilata erilaisia tuotteita kuten mukeja, julisteita ym.

KiddoW

Kiddow. on vuonna 2015 alkunsa saanut uusi lastenvaatebrändi. Kiddow:n valikoimiin kuuluvat orgaanisesta puuvillasta valmistetut vaatteet, jotka omaavat Öko-Tex 100-standardin, sekä GOTS -sertifikaatin. Valikoimiimme kuuluu myös muutamia sisustustuotteita. Kiddow’n vaatteet suunnitellaan Suomessa, ja valmistetaan Turkissa. Haluamme tarjota mahdollisimman hyvälaatuisia ja mukavia tuotteita. Meidän tiemme on vasta alussa, mutta toivottavasti pystymme valloittamaan sydämenne ihanilla tuotteillamme!

Leluliike Casagrande

Leluliike Casagrande on perustettu vuonna 1912 ja toiminut samassa osoitteessa Linnankadulla Turussa vuodesta 1930. Leluvalikoimamme on laaja kattaen kaikenikäiset leikkijät. Leluliike Casagrande on perheyritys, jossa palvelu on avainsana.

Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribian pisteeltä voit ostaa superedullisia kylpylälippuja ja lapsille väritystehtäviä. Tule myös tutustumaan yhteistyökumppanimme Caribia Lifesavers - hengenpelastuskerhon toimintaan erilaisten hauskojen aktiviteettien merkeissä.

Caribia Life Savers

Holiday Club Caribian pisteeltä voit ostaa superedullisia kylpylälippuja ja lapsille maksutonta väritystehtäviä Tule myös tutustumaan yhteistyökumppanimme Caribia Lifesavers - hengenpelastuskerhon toimintaan erilaisten hauskojen aktiviteettien merkeissä.

Sirkus Tähti


Sirkus Tähden pisteeltä löytyy pomppulinna, popcorn- ja hattaramyyntiä. Lisäksi pisteeltä voi ostaa sirkuslippuja pian alkavalle sirkuskiertueelle, sekä tiedustella erilaisia lastentapahtumiin soveltuvia palveluita.

Tulkkaus Trilog

Tulkkaus Trilog Oy tarjoaa monipuolisia tulkkauspalveluita ja opetuspalveluita Lounais-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! tulkkaus@trilog.fi. Trilogin pisteellä lapset pääsevät oppimaan viittomia hauskalla ja helpolla tavalla.

Turun Urheiluliitto

Ipanahipoissa Turun Urheiluliiton voimistelu ja liikuntajaoston temppuradalla voit tasapainoilla, hyppiä ja tehdä kuperkeikkoja!

Meillä voit harrastaa tai kilpailla. Lajejamme ovat: akrobatia, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic ja rytminen voimistelu. Aikuisille ja senioreille tarjoamme eritasoisia ryhmäliikuntatunteja ja perheille sekä lapsille harrasteliikuntaa. (freegym, keijujumppa, tarzanjumppa, liikuntaleikkikoulu, lastentanssi ja satubaletti) Järjestämme viikonloppuisin myös lasten liikunnallisia syntymäpäiviä. Toimipisteessämme Jumppalassa toimii liikunnallinen iltapäiväkerho 1-2 - luokkalaisille. 

Täiturva

LiceSafe-pussi suojaa lapsesi vaatteet naulakoissa täitartunnalta ja pitää tavarat tallessa. Pisteellämme Ipanahipoissa lapset pääsevät pelaamaan kirppupeliä.

Pikku-Emilia

Lastentarvikeliike Pikku-Emiliasta löytyy laadukkaita tuotteita eri elämäntilanteisiin niin arkeen, kuin juhlaan. Pisteeltämme löytyy tavaroiden esittelyä, myyntiä ja lapsilla on mahdollisuus kynsien lakkaukseen. Tervetuloa! :)

M Room Turku

M Room Turun pisteellä alle 12-vuotiaat saavat ilmaisen hiustenleikkauksen ja Ironman Robotti jakaa ilmapalloja sekä etukuponkeja hiustenleikkuuseen. M Room Turku on parturiliike ilman ajanvarausta. M Room Turulla on 3 liikettä Turun keskustassa, Kauppiaskadulla, Puutarhakadulla ja Hämeenkadulla. Kaikista liikkeistä saa palvelua ilman ajanvarausta.

VuoriSport

Elliuvoressa sijaitsevat VuoriSport-palvelut ja HighPark esittelyssä. Lapset pääsevät testaamaan osastollamme pientä fatbike-pyörää.

 

Sairaala Neo

Tule keskustelemaan naisten ja lasten terveydestä asiantuntijoiden kanssa pisteellemme. Lapsille pisteellämme on pomppulinna, lisäksi aulasta löydät kasvomaalaus/uv-maalauspisteen.

Fennia

Vakuutusyhtiö Fenniasta koko perheen vakuutusratkaisut. Ipanahipoissa ajan vakuutuskartoitukseen varanneille uusille asiakkaille - 30%:n alennus koti- ja ajoneuvovakuutuksiin.

M&M Kodinturvapalvelu

Mini & Max

Helluntaiseurakunta

Turun helluntaiseurakunnan pisteellä pääset harjoittelemaan tasatunnein RikuPellen kanssa erilaisia juttuja, kuten jonglöörausta palloilla ja yksipyöräisellä ajoa. RikuPelle tekee myös eläinilmapalloja lapsille. Pisteellä myös paljon erilaisia pulmatehtäviä.

www.turunhelluntaisrk.fi

www.rikupelle.fi

 

Kauppapuutarhaliitto, Varsinais-Suomen piiri & Sydänyhdistys

OP Turun Seutu

Tervetuloa pisteellemme tutustumaan palveluihimme. Lapsille meiltä löytyy Riemuralli-karuselli.

Aurinkobaletti

Toys R Us

Pisteellämme on luvassa pientä puuhastelua, lisäksi lapset saavat osastollamme siirtotautointeja. Myös Geoffrey maskotti tulee mukaan Ipanahippoihin. Tietysti myös lelujen shoppailu Ipanahipoissa onnistuu!

Pilke Päiväkodit

Pilke päiväkodit on kotimainen päivähoitoyritys, jonka tavoitteena on tarjota lapselle hyvä päivä – joka päivä, iloisesti ja turvallisesti yhdessä leikkien. Pisteellämme on päivän aikana useita muskarihetkiä.

handmade by KOTONA

handmade by KOTONA suunnittelee ja valmistaa käsityönä tyyliltään pelkistettyjä musta-valko-harmaita sisustus- ja käyttötuotteita.

Lounais-Suomen Allergia- ja astmayhdistys

Lounais-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen perustehtävänä on allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaadun parantaminen.

Turun Liikuntapalvelukeskus

Tule kokeilemaan erilaisia liikuntavälineitä Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen lasten liikunnan pisteessä. Etsitkö lapsellesi uutta harrastusta? Kerromme sinulle harrastusmahdollisuuksista Turun alueella. Kannattaa tutustua koko perheen Lasten liikunnan ihmemaahan ja alakouluikäisten lajikokeilutuotteeseen.

Sannan ruokakassi

Kiireisenkin arjen keskellä on mahdollista nauttia hyvästä, monipuolisesta ja terveellisestä ruoasta. Sannan Ruokakassi on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, jossa jokainen aines on valittu huolella. Toimitamme valmiiksi suunnitellun ruokakassin resepteineen ja raaka-aineineen suoraan kotiovellesi. Ruokakassimme avulla ruoanlaitto sujuu mukavammin ja aikaa jää myös muuhun. Pisteellämme on pallopeli, lisäksi jaamme lapsille hedelmiä.

Turun Kesäteatteri Vartiovuorella

Röllimäistä menoa ja puuhaa Turun Kesäteatterin pisteellä. Allu Tuppuraisen luoma, kaikkien rakastama hellyyttävän hurja peikkohahmo ensimmäistä kertaa Vartiovuorella.

Family First

FAMILY FIRST® on perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä verkkovalmennusohjelma, joka tukee perheesi terveellisempää ja toimivampaa arkea. Valmennuksessa teemme yhdessä terveellisyydestä hauskan tavan elää! Tervetuloa pisteellemme osallistumaan koko perheen voimin ”Maailman paras perhetreffipäivä" -suunnittelukilpailuun! Palkintona viidelle parhaalle idealle FAMILY FIRST® Toimiva arki -verkkovalmennus.

Nordic Family Group

Normaalisti hoitohenkilökunta jakaa BabyBagin uusille vanhemmille synnytysosastolla, potilashotellissa tai muissa hoitoyksiköissä. BabyBag on tunnettu ja hyvin suosittu, sillä se on täynnä pidettyjä ja hyödyllisiä tuotteita, joita uusi perhe tarvitsee. Odottavat perheet voivat osastolla rekisteröityä saadakseen BabyBagin ilmaiseksi itselleen. BabyBox® – fyysinen laatikko lasta odottaville. Lasta odottavat vanhemmat voivat tilata BabyBoxin täysin maksutta Ipanahipoissa. BabyBoxin sisältö on aina tarpeellinen ja tervetullut lasta odottavalle perheelle.

Viking Line

Pisteellämme on kaksi pallomerta lapsille, lisäksi Ville Viking on tavattavissa ja lasten halittavissa.

Lasten Tiedekoulu

Lasten Tiedekoulu on tutkivien lasten asialla  Lasten Tiedekoulu tarjoaa uudenlaisen ja innostavan harrastusmahdollisuuden tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneille lapsille. Pisteellämme Ipanahipoissa on EV3 robottilego, pienempiä mekaanisia legorakennelmia. Lisäksi lapset pääsevät tietokoneella kokeilemaan Scratchia ja  kurkkaamaan tietokoneelta miltä ötökkä näyttää mikroskoopilla. 

Tiedekoulussa opitaan tiedettä ja teknologiaa hauskalla ja konkreettisella tavalla. Lasten Tiedekoulu tukee ja täydentää koulussa tapahtuvaa oppimista ja konkretisoi tieteen ilmiöitä sekä opettaa teknologian käyttöä. Toimimme Turun lisäksi 13 eri paikkakunnalla järjestäen robottikerhoja ja koodikouluja eri-ikäisille lapsille. Turussa, Espoossa ja Oulussa  toimintaamme kuuluu myös tutkijakerhot. Koulujen loma-aikoina järjestämme myös päiväleirejä. Meillä voi myös järjestää Turussa ja Espoossa legoteemasynttärit!

Lisätietoa: www.tiedekoulu.fi

Emmy

Emmy.fi on Suomen suurin käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa. Myy ja osta lasten, naisten ja miesten merkkivaatteita vaivattomasti ja luotettavasti. Emmyn pisteellä kerromme Emmyn toiminnasta myyjän sekä ostajan kannalta. Jaossa on Emmyn myyjäpaketteja, alekoodeja sekä 100 € lahjakortin arvonta. 

Pikkuli

Pikkuli on hurmaava pieni lintu, joka seikkailee TV:ssä, mobiilipeleissä ja tuotteissa. Pikkulin voi tavata myös iloisessa laululeikkishowssa. Tervetuloa turvalliseen Pikkuli-maailmaan!

www.pikkuli.fi

Flowpark

Tule kokeilemaan, miten korkealle uskallat kiivetä! Pisteellä maistiainen flowparkkauksesta - kapua heiluvia tikkaita pitkin aina kattoon saakka.

Sanoma Media

Osallistu arvontaan ja voita Aku Ankan potkuauto! Pisteeltämme mojova Aku Ankan tilaustarjous jopa -50 % hintaan

HomCare

HomCare Finland Oy on suomalainen suoramyyntiyritys. Valikoimassamme on siivouksen edelläkävijätuotesarja, BioSwipe. Tehokkaat ja turvalliset BioSwipe-tuotteet perustuvat bioteknologiaan ja ne sisältävät probiootteja eli ihmisille hyödyllisiä bakteereita. Ipanahipoissa osastollamme lapset pääsevät pesemään ikkunoita BioSwipe-sarjan MultiCleanilla. Osastollamme on esittelyssä koko BioSwipe-pesuainesarja ja aineita on mahdollisuus myös hankkia kotiin.

Nooti

TPS Salibandy

Spice Ice

Jokke Jokijuna

Escola Senzala de Capoeira

Escola Senzala de Capoeira esittelee capoeiraa lapsille. Tarjolla on tietoa capoeirasta lajina ja ryhmän toiminnasta. Paikan päällä pääsee myös näkemään mitä capoeira on ja kokeilemaan liikkeitä, sekä soittimia. 

Poniratsastus

Suositut shetlanninponit Hekita ja Unita ajeluttavat lapsia pääovien edessä klo 11-13. Tervetuloa ratsastamaan tai vaikka vain silittämään kilttejä poneja! Varaa taskun pohjalle muutama kolikko :)  

Tupperware

Ipanahipoissa esillä ajankohtainen valikoima tuotteista. Tule ja sovi oma esittelysi, saat lahjan. Tarvitsetko lisäansioita kotihoidontuen lisäksi ? Kysy lisää konsulenteiltamme osastollamme.

 

Danske Bank

Muumimaailma

Oriflame

Sisustuspallobaari

Mukelomesta

Tapahtumalippu13,50 eur