Esiintyjät Ipanalavalla nähdään jälleen huikea kattaus lasten suosikkiesiintyjiä. Ohjelma-sivulta näät tarkemman lava-aikataulun tammikuussa. Ipanahipat lauantaina 28.1. klo 9-17 Turun Messukeskuksessa.

Esiintyjät

Ipanahipoissa nähdään edellisvuosien tapaan lasten suosikkeja kuten Muumit ja Mimi ja Kuku. Lisäksi mukana on suureen suosioon noussut Kikattava Kakkiainen joka tanssittaa lapsia omassa discossa. Myös hellyttäävä Ville Viking nähdään hipoissa ilahduttamassa lapsia.

Tämän kaiken lisäksi päivän aikana riittää valtavasti nähtävää ja koettavaa lapsille. Esiintyjiä julkaistaan lisää tammikuun aikana, joten pysy kuulolla!

Esiintyjät

Kikattava Kakkiainen

Kikattava Kakkiainen kertoo pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru. Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta nyt Kakkiainen on julkaissut pitkään odotetun albumin! Ipanahipoissa lapset pääsevät tanssimaan Kikattavan Kakkiaisen omaan discoon.

Katso ohjelma »

Ville Viking

Ville on Viking Lineltä tuttu kissa, joka rakastaa lihapullia ja leikkimistä. Villen löytääkin laivalta aina lasten keskuudesta, aina silloin kun hän ei ole ohjaamassa laivaa. Hipoissa on luvassa vauhdikas Ville Viking Show!

Katso ohjelma »

Mimi & Kuku

Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon TV: stä tuttuja laululeikkejä, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellinen taikaa.

Katso ohjelma »

Ruisku ja Kalle -lastenshow

Palomestari Ruiskun veljenpoika Kalle, on jo pikkupojasta lähtien ihaillut setänsä Palomestaritietoja ja taitoja. Kalle on kovin innokas, mutta ei aina muista kaikkea mitä on oppitunneilla puhuttu ja siksi onkin hyvä että Palomestari Ruisku antaa Kallelle hyviä neuvoja ja muistuttaa miten pitää erilaisissa tilanteissa toimia. Ruisku ja Kalle joutuvat välillä mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin. Näiden veikeiden palomiesten seurassa voi tapahtua mitä vaan, joten kannattaa tulla mukaan seikkailuun ja olla tarkkana kuin porkkana!

Katso ohjelma »

Taikuri Samir

Taikuri Samir viihdyttää kaikenikäisiä vauvasta vaariin vauhdikkailla ja iloisilla esityksillään. Mukaansatempaavissa esityksissä yleisö pääsee mukaan osallistumaan temppujen tekoon ja lavalla nähdään aina live musiikkia, teatteria, taikuutta, eläinystäviä ja paljon muuta. Esityksissä naurutakuu!
Taikuri Samir tunnetaan mm. useista Tv ohjelmista esim. Talent Suomi semifinaalista 2009, Valtakunnallisten sirkusfestivaalien voitosta 2008 Tampereella, Sirkus Tähdestä. Samir pyörittää myös omaa sirkusta, joka aloittaa jälleen kiertueen maaliskuussa 2017.

www.taikurisamir.fi

Katso ohjelma »

Talvinen Muumishow

Katso ohjelma »

Aurinkobaletti - Kaunotar ja Peto

Kaunotar ja peto on lämmin kertomus hyvyydestä, myötätunnosta ja rakkaudesta. Aurinkobaletin versiossa sadun lumoon uppoudutaan tanssin, teatterin ja animaation keinoin. Teos tarjoaa jännitystä ja romantiikkaa koko perheelle! Ipanahipoissa nähdään pätkiä sadusta, myös lapset pääsevät aktiivisesti osallistumaan esitykseen.

 

Katso ohjelma »

Turun Naisvoimistelijat Suomi 100-lavalla

Ipanahipoissa Suomi 100-lavalla nähdään Turun Naisvoimistelijoiden joukkueiden esityksiä.
 
Harrasterytminen Ametistit: Harrasterytminen Ametistit koostuu 8-14 vuotiaista reippaista tytöistä. Joukkue treenaa 1-3 kertaa viikossa ja osallistuu välinekilpailuihin ja Stara tapahtumiin. Joukkuetta valmentavat Riikka Helenius ja Saara Koskela. Joukkueeseen ovat tervetulleita uudet voimistelijat, lisätietoja www.tnv.fi
 
Joukkuevoimistelu Diorit: Diorit joukkueemme koostuu 7-10 vuotiaista ahkerista tytöistä. Joukkue treenaa 3 kertaa viikossa ja kilpailee 8-10 vuotiaiden sarjassa alue- ja valtakuntatasolla. Joukkuetta valmentavat Natalie Toivonen, Emilia Perttula ja Venla Valtanen. Joukkueeseen ovat tervetulleita uudet voimistelijat, lisätietoja www.tnv.fi.
 
Joukkuevoimistelu Phantom jr: Phantom jr joukkueemme koostuu 14-16 vuotiaista taitavista tytöistä. Joukkue treenaa 5-6 kertaa viikossa ja kilpailee 14-16 vuotiaiden Sm tasolla. Joukkuetta valmentavat Petra Strahl, Karoliina Nevä ja Mina Koski.
Joukkueeseen ovat tervetulleita uudet voimistelijat, lisätietoja www.tnv.fi.

Katso ohjelma »

Kirkonrotat

Kirkonrotat Aamu, Alli ja Alma rokkaavat lavalla harmonikan tahtiin ja kutsuvat lapset mukaan matkalle etelästä pohjoiseen! 100 vuotias Suomi on pitkä maa, josta löytyy vaikka mitä! Alli-rotta vetäisee Säkkijärven polkat ja metrolla mennään mummolaan... Pitkän linjan muskarirotat pistävät jalallakin koreasti. Tämä on nähtävä! 

Katso ohjelma »

Rikupelle

Katso ohjelma »

Tapahtumalippu13,50 eur